Tel: 0036 (6) 73 354167 of Mobiel 0036 (6) 30 3652721
camping@mambo-almamellek.com

De Camping

/De Camping
De Camping2017-10-21T12:56:30+00:00

Onze gezellige camping heeft ruime staanplaatsen (max 8), alwaar men in alle rust kan genieten van een prachtig uitzicht op de mooie heuvel, waar men nog herten, wilde zwijnen en roofvogels kan spotten. Ook ziet u hier in de omgeving nog veel ooievaars.

De Camping heeft een modern sanitairgebouw met twee wc’s, één urinoir, twee douches, een afsluitbare- en open wasplaats. Teven hebben wij een apart toiletgebouw voor mindervaliden en een aparte omkleedruimte voor de zwemschool. Buiten is er een overdekt afwasgelegenheid met koud/warm water. De stroomkasten zijn voorzien van 6 ampère.

Ook hebben we een mooi groot omheind zwembad met ligweide en overdekt terras. Het zwembad heeft voor de kleintje een ondiep gedeelt wat is afgescheiden van het diepe gedeelte door middel van een zwemlijn.

Het zwembad is geopend vanaf half mei tot begin september (afhankelijk van het weer)

Op de camping is een speelveld, hierop bevindt zich een klimtoestel, schommels, glijbaan en een trampoline. Verder hebben wij een tafelvoetbalspel en kunt u tafeltennissen.

Hongaarse pörkölt proberen te maken, dat kan gezellig bij de heksenketelplek op de ligweide, alwaar u ook een echt Hongaars kegelspel kunt spelen.

Noot! 1 hond is toegestaan, meerdere in overleg.