Tel: 0036 (6) 73 354167 of Mobiel 0036 (6) 30 3652721
camping@mambo-almamellek.com

Vakantiewoning “The Mambo Cottage”

/Vakantiewoning “The Mambo Cottage”
Vakantiewoning “The Mambo Cottage”2019-07-10T07:44:11+00:00

Nieuw op de camping:  The Mambo-Cottage. 

U houdt van de sfeer van een camping en wilt lekker genieten van de faciliteiten op een camping, maar zich daarna weer terug kunnen trekken in uw vakantiewoning, dan is deze cottage echt iets voor u.

Deze vakantie cottage ligt vooraan in het dorp op de camping waar u een eigen groot terras en omheinde tuin heeft (nu nog in aanleg, voorjaar 2018 gereed). Vanaf het terras heeft u een héél mooi uitzicht over een heuvel (alwaar u nog herten, vossen en ander wild kan waarnemen) en de bossen. Ook ziet u hier regelmatig ooievaars uit ons dorp overvliegen of u ziet ze misschien wel op de camping staan.

De cottage is gemaakt in een voomalige (1935) stal, dit is binnen nog terug te zien aan het gewelven plafond, de pilaren en de ramen.

De cottage heeft een ruime woonkamer met openslaande deuren naar het grote terras en tuin.  Vanuit de woonkamer/keuken heeft u een uitzicht op de mooie heuvel. In de woonkamer heeft u tv met alle Nederlandse zender en heeft u hier gratis wifi.

De cottage heeft een mooie sfeervolle houtkachel, open eetkamer en een zéér leuke keuken met o.a. een grote koelkast met vriezer, gasfornuis met oven, magnetron, waterkoker, koffiezet apparaat, en broodrooster. Verder heeft het twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer met een twee-persoonsbed en één slaapkamer met een slapelbed. Op aanvraag hebben wij ook een campingbedje, kinderstoel en kinderbadje ter beschikking. De cottage heeft een grote badkamer.

De woning is geschikt voor 4 personen.

In het camping seizoen kunt u als huurder gratis gebruik maken van de volgende faciliteiten: het grote zwembad (open vanaf half mei) met ligweide en gezellig overdekt terras, speeltuin met trampoline, klimrek, glijbaan en schommels, tafelvoetbalspel en tafeltennis.

Noot! The Mambo Cottage is het gehele jaar te huur.