Tel: 0036 (6) 73 354167 of Mobiel 0036 (6) 30 3652721
camping@mambo-almamellek.com

Wie zijn wij

/Wie zijn wij
Wie zijn wij2017-01-26T12:07:36+00:00

Wij zijn Johan, Daphne en Tommy.

Wij zijn januari 2007 naar Hongarije geëmigreerd om onze dromen te realiseren. Wij wilden altijd al een camping runnen en ik (Daphne) wilde ook hier zwemles blijven geven. Sinds 2009 zijn wij officieel geregistreerd als camping en voldoen wij aan de Europese eisen.

Camping Mambo-Almamellék is gelegen in het mooie dorp Almamellék, wat ligt tussen de historische steden Kaposvár en Szigetvár in de provincie Baranya in het Zuid-Westen van Hongarije, nabij de Kroatische grens.

Onze camping ligt midden in het dorp waardoor u als campinggast ook een idee krijgt hoe het leven in een Hongaars dorp is. In het dorp is één buurtsuper, een café, dokterspost, en een apotheek. Naast dat de kinderen lekker kunnen spelen op het speeltuinje op de camping, kunnen uw kinderen ook naar het speelveldje tegenover de camping. Iets verderop in het dorp is nog een speeltuintje en een klein voetbalveld.

U kunt op onze camping lekker genieten van het mooie uitzicht op de heuvel, alwaar u nog herten, wilden zwijnen, vossen en roofvogels kunt spotten. Wandelen in de natuur, vissen, paardrijden, lekker afkoelen in het grote zwembad (12,5m x 5m diepte 1m bij 1,70m), een drankje doen op ons overdekt terras terwijl de kinderen lekker zwemmen, boogschieten of een echt Hongaars kegelspel spelen, het is allemaal mogelijk op Camping Mambo-Almamellék.

Ook is het mogelijk om hier zwemlessen te volgen voor zowel kinderen als volwassenen. Deze zwemlessen worden gegeven door mij, Daphne (Nederlands gediplomeerde zweminstructrice). Kijk voor meer informatie bij zwemschool.

CAMPING MAMBO-ALMAMELLÉK is geopend van 15 April tot 1 Oktober.

Dus, bent u toe aan een heerlijke vakantie in een zéér mooie omgeving? Wilt u eens iets anders als Oostenrijk, Spanje, Italië of Kroatië, maar u wilt er niet langer over doen om op uw vakantieplek te komen om te genieten van het móóie warme weer? Dan is Camping Mambo-Almamellék echt wat voor u.