Tel: 0036 (6) 73 354167 of Mobiel 0036 (6) 30 3652721
camping@mambo-almamellek.com

Directe omgeving

/Directe omgeving
Directe omgeving2017-01-17T19:12:33+00:00

Wandelen en fietsen

U houdt van wandelen? Dat kunt u hier perfect doen. Één van de routes is over de mooie heuvel alwaar u  neerkijkt op de camping, iets verder komt u in een stuk natuur alwaar u herten, wilde zwijnen, vosjes of andere dieren tegen kunt komen. Ook komt u langs de typische hongaarse wijngaarden met wijnhuisjes, waar u misschien wel een wijntje kunt proefen.

U kunt dit ook met de mountainbike doen.

Op de camping en in de vakantiewoning hebben wij een map met verschillende wandel- en fietsroutes voor u liggen.

(Karper) vissen

Vissen kunt u in Almamellék of directe omgeving waar meerdere vismeren zijn (visvergunning verplicht).  Voor meer informatie kijkt u bij walhalla voor (karper) vissers

LEES MEER

Het treintje van Almamellék

Een aanrader is om ook eens een tochtje te maken met het oude houthakkers treintje. U rijdt over de oude treinverbinding tussen Almamellék en Sasrét. Vroeger werden hier de houthakkers over vervoerd naar hun werk in de bossen.

Paardrijden

Paardrijden in het prachtige heuvelachtige en beboste gebied rondom een dorpje op 5 minuten rijden met de auto vanaf de camping.  De ritten voeren u door een beschermd natuurgebied met beboste heuvels en open velden alwaar u misschien wel verschillende soorten roofvogels, herten, wilden zwijnen en vosjes kunt spotten. Uren lang in het zadel zonder een weg over te hoeven steken, wie wil dat niet. De Buitenritten worden begeleid door een Nederlandse gids.

Altijd al willen leren paardrijden, ook dat is hier mogelijk. In de Picadero kunnen zowel kinderen als volwassen leren paardrijden. Op een speelse en rustige manier wordt men vertrouwd gemaakt met de wereld van het paard. Men leert er niet alleen paardrijden,  maar ook de verzorging van het paard. Zo leert men omgaan met het paard, op- en afzadelen en poetsen van het paard.

De lessen worden privé gegeven, waardoor er alle aandacht is voor u of uw kind.

Alle afspraken moeten in overleg gemaakt worden. Dit i.v.m de planning.